Presentació

Presentació de l'empresa

PORDAMSA fabrica i comercialitza porcellana des de fa més de 35 anys. Amb seu al cor de la Costa Brava, es troba a 60 km de la frontera francesa i a 120 km de la ciutat de Barcelona.

PORDAMSA ha estat reconeguda internacionalment per un disseny modern i funcional, a un preu assequible, buscant sempre la diferenciació i el valor afegit per al client, acompanyat d'un bon servei gràcies al seu estoc permanent.

Disposem de 10.000 m2 de fàbrica i 2.000m2 d'exposició i botiga amb un ventall de productes que abarca des del sector de la decoració i el regal, sobretot en els seus inicis, fins a l'actualitat, centrada en món culinari i de l'hostaleria.

Historia 1 Historia 2

Història de PORDAMSA

PORDAMSA neix el 1976 en una zona tradicionalment ceramista a La Bisbal d'Empordà.

La intenció dels nostres fundadors era crear una porcellana de qualitat, i és per aquest motiu que les nostres matèries primes provenen dels millors jaciments del món: Llemotges, Sud-àfrica i l'Argentina.

La nostra producció contínua facilita la disponibilitat d'estoc de tots els nostres articles, fet que ens permet oferir un servei quasi immediat als nostres clients.

Amb la confiança en el nostre producte i servei, fa 25 anys vam emprendre la difícil tasca d'exportar arreu del món i exposar en les millors fires internacionals del sector, fet que ens ha proporcionat la projecció de la que ara gaudim a l'estranger.

Durant el transcurs d'aquest temps PORDAMSA ha evolucionat, fins a consolidar-se en cinc sectors ben diferenciats: taula-cuina, cristalleria, coberteria, bany i regal; destacant en cadascuna d'aquestes categories pels nostres dissenys i innovacions constants.

Darreres notícies